A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боянська громада
Чернівецький район Чернівецька область

Ремонт дороги по вулиці Магалянській та прибирання сміттєзвалища!

Дата: 15.11.2021 14:45
Кількість переглядів: 298

"Питання покращення стану доріг в селі залишається одним із пріорітетних.Важливим є контроль за  якісним виконанням робіт".

Шановні жителі Боянської сільської ради! Звітуємо Вам про завершення капітального ремонту дороги по вулиці Магалянській та викопання кювету.

Проведено капітальне прибирання сміттєзвалища.                                                                                                    "Оскільки в Боянській громаді немає техніки для упорядкування сміттєзвалища,  закликаю селян не викидати сміття на початку звалища, а завозити його в середину.Також не викидати сміття на берег річки, придорожні смуги не організовувати стихійні сміттєзвалища на околицях села. Адже на їх прибирання потрібно витрачати додаткові кошти, винаймаючи спеціальну техніку. Є визначені місця для складування сміття, але це не означає, що привіз сміття до сміттєзвалища і висипай його, де заманеться. Виконання цих правил дозволить зекономити кошти, направити на потреби громади, такі як ремонт дороги, освітлення та інше".

Дякуємо  депутату Боянської сільської ради Бота Марину Васильовичу за спонсорську допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора