A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боянська громада
Чернівецький район Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

Основні вимоги норм та правил щодо користування різними опалювальними приладами:

У опалювальний період різко збільшується кількість пожеж, які виникають у житловому секторі. Однією з основних причин виникнення пожеж є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

10:16 12.02.2024

Як в Україні оформити догляд за особою похилого віку

Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» від 17.01.2019 № 2671-VIII соціальні послуги – дії, спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб/сімей, які в них перебувають. Особі або сім’ї можуть надаватися одна або одночасно декілька соціальних послуг. Порядок організації надання соціальних послуг затверджується Кабінетом Міністрів України.

09:38 15.12.2023

Що робити українцям, якщо шахраї вкрали гроші з банківської карти

Досить часто так трапляється, що з банківських рахунків українців несанкціоновано списують кошти. Шахраї, отримавши різними шляхами доступ до персональних даних власників карток, переводять кошти на рахунки третіх осіб. Що ж робити, коли став жертвою такої схеми?

09:37 15.12.2023

Уряд змінив порядок виплат ВПО

1 листопада Кабінет Міністрів України вніс зміни до низки урядових постанов щодо обліку ВПО та виплат їм держдопомоги.

09:36 15.12.2023

Як стати параюристом БПД?

Запрошуємо долучитись до спільноти параюристів системи БПД, адже волонтерство тут – це можливість отримати унікальний досвід співпраці з системою, покращити власний рівень правових знань, проходячи різноманітні тренінги, курси, семінари у сфері волонтерства і не тільки, розширити ділові контакти та покращити навички комунікації.

09:35 15.12.2023

Інформація суб’єктам господарювання, щодо подання декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Чернівецьке районне управління ГУ ДСНС України у Чернівецькій області наголошує на необхідності обов’язкового подання Декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, яка є нічим іншим, як документом, що дає право на початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин). У такий спосіб суб’єкт господарювання  набуває  права  на провадження певних дій щодо  здійснення  господарської діяльності або видів господарської діяльності без отримання документа дозвільного характеру.

15:39 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора