A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боянська громада
Чернівецький район Чернівецька область

Розпочало роботу Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області

Дата: 13.12.2022 11:07
Кількість переглядів: 121

Розпочало роботу Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Територіальний підрозділ Держпраці утворено у результаті впровадження реформи регіональних структур Служби, яка розпочалася ще на початку січня 2022 року.

Саме тоді Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про реформу регіональної структури Держпраці шляхом ліквідації 22 обласних територіальних органів та утворення нових міжрегіональних територіальних органів, юрисдикція яких поширюватиметься на територію кількох областей (Постанова КМУ від 12.01.2022 № 14 - «Деякі питання територіальних органів Державної служби з питань праці»).

Після усунення організаційних перепон, які виникли внаслідок війни з російським агресором, Держпраці завершила реформування територіальних органів.

Так, у результаті реформи ліквідовано 22 територіальні управління, натомість утворено сім міжрегіональних управлінь Державної служби з питань праці.

Серед них -  Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці.

Відповідно до наказу Державної служби України з питань праці «Про можливість забезпечення здійснення повноважень та виконання функцій» від 02.12.2022 року №230 новостворене Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці здійснює свої повноваження та виконує функції ліквідованих Управлінь Держпраці в Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях. 

Нові міжрегіональні територіальні органи Держпраці розпочали здійснення своїх повноважень та функцій. 

Серед них і Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Контакти  Управління: 58003, м. Чернівці, вул. Зелена, 3

тел./факс (0372) 55-37-24

e-mail: dsp@cv.dsp.gov.ua

Інформаційні ресурси Управління:

Фб - сторінка: https://www.facebook.com/cv.dsp.gov.ua/

Телеграм – канал:  https://t.me/cv_dsp

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора