Майстер-клас "Технологія приготування страв для здобувачів освіти згідно з меню Євгена Клопотенка"
Дата: 02.02.2022 10:52
Кількість переглядів: 259
Тема якісного шкільного харчування дуже важлива для нашої громади, аби діти зростали насправді здоровими. Їжа у школі має бути не тільки корисною, але й смачною і різноманітною. Саме тому, сьогодні 02 лютого 2022 року для кухарів закладів освіти Боянської територіальної громади майстри виробничого навчання ПТУ #8 м. Чернівці провели майстер-клас з теми: "Технологія приготування страв для здобувачів освіти згідно з меню Євгена Клопотенка". Водночас обговорили новації шкільного меню та рецептури приготування. За результатами майстер-класу кухарі отримали сертифікати.