A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боянська громада
Чернівецький район Чернівецька область

Термін розгляду документів та прийняття рішення щодо страхових виплат

Дата: 10.01.2024 10:26
Кількість переглядів: 45

Термін розгляду документів та прийняття рішення щодо страхових виплат

Рішення про призначення, перерахування, продовження та здійснення страхових виплат і соціальних послуг приймається упродовж 10 днів після надходження заяви з усіма необхідними документами, з урахуванням отриманої органом Пенсійного фонду, який призначає страхову виплату, інформації із відповідних державних електронних інформаційних реєстрів та баз даних.

Рішення за результатами розгляду заяви оформлюється постановою за підписом керівника органу, який призначає страхову виплату, та зберігається в електронній справі отримувача такої виплати.

Порядок виплати

Нарахована сума страхових виплат включається у документи для виплати не пізніше одного місяця з дня прийняття рішення про призначення, перерахування, продовження її виплати.

Щомісячні страхові виплати виплачуються через установи уповноважених банків або національним оператором поштового зв’язку АТ “Укрпошта” за місцем фактичного проживання отримувача, зазначеного у заяві. Одноразові виплати здійснюються уповноваженими банками. 

Ті, хто отримував відповідні виплати у Фонді соціального страхування України, продовжать їх отримувати на раніше зазначені у заявах  рахунки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора