A A A K K K
для людей із порушенням зору
Боянська громада
Чернівецький район Чернівецька область

Новини

Дата: від до Скинути

Актуально для роботодавців!  У яких випадках інспектори Держпраці здійснюють позапланові  заходи державного нагляду (контролю) у період дії воєнного стану?

Актуально для роботодавців! У яких випадках інспектори Держпраці здійснюють позапланові заходи державного нагляду (контролю) у період дії воєнного стану?

Управління Держпраці у Чернівецькій області роз’яснює, у яких випадках здійснюються позапланові заходи державного нагляду (контролю) у період дії воєнного стану.

14:51 16.08.2022

Українці щодня отримують поранення на робочих місцях внаслідок бойових дій

Українці щодня отримують поранення на робочих місцях внаслідок бойових дій

За час повномасштабного вторгнення небезпека для українських працівників на робочому місці суттєво зросла – росіяни атакують цивільні об’єкти, об’єкти інфраструктури, здійснюють напади на цивільних мешканців, мінують поля та дороги. Внаслідок дій агресора, починаючи з 24 лютого, під час виконання трудових обов’язків постраждали щонайменше 529 працівників, 155 з яких загинули – українці отримують поранення на робочому місці щоденно.

09:39 15.08.2022

Зміни в процедурі відкриття спадкової справи

Зміни в процедурі відкриття спадкової справи

Рано чи пізно практично кожна людина у своєму житті стикається із питаннями спадкування. Введення воєнного стану на території України внесло свої корективи у всі сфери життя. Спадкові відносини не є виключенням.

09:06 12.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора